Skip to main content

Städfirma Örebro - Professionell städning

Bernhardson städ AB – Städfirma Örebro

Välkommen till Bernhardson städ AB, det ledande städföretaget som betjänar hela Örebro län. Vi erbjuder omfattande städtjänster som är utformade för att göra din vardag enklare och mer bekväm. Oavsett om det gäller lokalvård, kontorsstädning för företag eller hushållsnära tjänster som hemstädning och fönsterputs, kan du lita på oss som din pålitliga städfirma.

Genom att vara lokalbaserade är vi alltid nära dig som kund, vilket gör det möjligt för oss att leverera städning av högsta kvalitet. Vi strävar efter att anpassa oss helt efter dina specifika behov och önskemål.

Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar professionellt och diskret i alla situationer. Alla våra medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram, för att säkerställa att de har rätt kompetens och kunskap.

För oss är det viktigt att våra medarbetare arbetar under goda förhållanden, och därför har vi ett kollektivavtal som garanterar en schysst arbetsmiljö. Vi tror också att kontinuitet är avgörande för att erbjuda god service. Därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Vi är stolta över att vår senaste medarbetarundersökning visar att hela 91% av våra medarbetare anser att vi är en bra arbetsplats.

Bernhardson städ AB är ett modernt, inkluderande och snabbt växande städbolag. Vi strävar efter att vara innovativa och hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom städbranschen. Vi är dedikerade till att erbjuda enastående städtjänster som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att boka våra professionella städtjänster och upplev skillnaden med Bernhardson städ AB!

Städfirma Örebro

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Trappstäd

Hemstäd

Byggstäd

Kontorsstäd

Städfirma i Örebro som både är klimat smart och effektiv

Bernhardson Städ AB – där nöjdheten hos våra kunder är vårt främsta mål! Vi är stolta över att erbjuda enastående städtjänster som inte bara garanterar renlighet, utan också främjar hälsa, miljö och klimat.

Med lång erfarenhet och dedikerade medarbetare och städare kan du vara säker på att vi levererar städning av högsta kvalitet. Vi använder endast miljövänliga produkter, så du kan vara trygg i vetskapen att varken dina medarbetare eller naturen påverkas negativt av våra städtjänster. Vi tar bort all smuts och damm, ger fönster en kristallklar glans och utför en grundlig rengöring som når på djupet.

Bernhardson Städ AB är det företag du kan lita på när det gäller att hålla din arbetsplats ren och hälsosam. Vi är dedikerade till att erbjuda enastående service och uppfylla alla dina städbehov. Kontakta oss idag för att uppleva skillnaden med Bernhardson Städ AB!

Städfirma Örebro