Skip to main content

Trappstädning

Trappstädning – en trivsel för samtliga

Vi utför trappstäd åt bland annat Behrn fastigheter, W-invest, Melins fastigheter och många fler bostadsrättsföreningar. Vi ser till att trapphus, källargångar och tvättstugor hålls rena och fräscha.

Byggstädning

Byggstäd – vi håller det rent på bygget!

Vi utför byggstäd åt bland annat Skanska, NCC, Asplunds Bygg, NA-Bygg m.m. Byggstädning sker ofta i 3 etapper. Det börjar med en grovstädning och fönsterputs så att bygger blir besiktningsbar. Sedan utför vi en städning efter de olika yrkesgrupperna åtgärdat sin besiktnings punkter. Sist men kanske den viktigaste delen vid en byggstädning är finstädningen. Det är den städningen som utförs precis innan de boende flyttar in. Vi har ID06 på all personal!

Fler av våra tjänster inom städ

Vi är städfirma som har säte i Örebro. Vi har sedan starten hjälpt både privatpersoner och företag både stora som små allt med enkel städ till större städ. Nedan ser du fler tjänster som vi erbjuder.

Golvvård

Vid de flesta uppdraget så utförs golvvården i fyra steg.
1. Golvet skuras med maskin för att få bort smuts och gamla kem.
2. Det smutsiga vattnen sugs upp.
3. Golvet moppas sedan för att säkerställa att det inte ligger kvar kemikalier på golvet.
4. Sen behandlas golvet med Vax eller polish 1 till 4 lager beroende på golvets kvalité

Fönsterputs

Våra fönsterputsare har stor erfarenhet och dom som behöver har utbildning på liftar av alla storlekar & modeller. Vi utför fönsterputs året runt upp till -15C. Vår högsäsong är mars till juni då vi bland annat utför fönsterputs åt ÖBO, Scanbdic Hotell, Conventum och många fler.

Kontorsstäd

I traditionell kontorsstäd ingår alla Golv, öppna ytor, toaletter, handfat, diskbänk och andra arbetsbänkar. Sen är det upp till kunden vad som önskas och vad det får kosta. Vi utför kontorsstäd åt både mindre kontor upp till väldigt stora kontor.

Hem & Bodstäd

I traditionell hemstäd ingår alla Golv, öppna ytor, toaletter, handfat, diskbänk och andra arbetsbänkar. Sen är det upp till kunden vad som önskas och vad det får kosta. När det gäller bodstäd så är det när en byggfirma eller marktjänst utför arbete har dem alltid bodar eller manskapsytrymme. Bostädning är i princip som en vanlig kontorsstäd fast det är betydligt mer bygg damm.

Flyttstäd

När kunder beställer flyttstäd så kommer oftast frågan vad som ingår. Svaret vi brukar ge är: allt som behövs för en godkänd besiktning och en ny, nöjd hyresgäst/ägare. Det inkluderar fönsterputs, golvbrunn i badrum och eventuella förråd. Uppstår besiktningsanmärkningar åtgärdas punkterna utan extra kostnad.

Städbesiktning

Vi utför städbesiktningar åt Behrn fastigheter vid flyttstädningar. Det är vårt ansvar att nya hyresgästen blir nöjda med städningen vilket vi kontrollerar vid varje flytt. Vi är också med om våra kunder så önskar besiktningar, där vi själva utför flyttstädning.